Ondernemerscontact 2017

Dit item is verlopen op 22-03-2017.

Graag nodigen wij u uit voor het Ondernemerscontact, dé avond voor ondernemend Bergeijk, waar ook de Ondernemer van het Jaar bekend wordt gemaakt!

Thema Innoveer, als je durft
Datum/tijd Dinsdag 21 maart 2017 | 19.00 uur ontvangst met koffie en thee, 19.30 uur aanvang
Locatie Theater de Kattendans, Eerselsedijk 4, Bergeijk

"The best way to predict your future is to create it"

Abraham Lincoln had het wat ons betreft aan het rechte eind... vrij vertaald: door te innoveren kun je je eigen toekomst creëren. Daarover gaat het Ondernemerscontact 2017. Hoofdspreker van de avond is Arko van Brakel, een ras-ondernemer met een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Dat doet hij als ondernemer en als veelgevraagd adviseur, spreker, dagvoorzitter, trainer en coach. Google hem maar eens! Dan komt u vast tot de conclusie dat u deze avond niet wilt missen.

Lucas Verhagen komt namens Innovatie Project De Kempen samen met twee ondernemers uit de regio vertellen over het innovatieplatform van de Kempen. En de avond wordt gepresenteerd door Roseliek van Geel. Natuurlijk sluiten we de avond af met de bekendmaking van de ‘Ondernemer van het Jaar’. De genomineerde ondernemers vertellen zelf over hun motivatie en visie op hun bedrijf én werknemers.

Het derde deel van de avond vindt plaats in de foyer van het theater om te netwerken met uw collega-ondernemers. Wij verzorgen daarbij de hapjes, u de drankjes. U kunt zich aanmelden voor het ondernemerscontact via www.bergeijk.nl/aanmeldenocb2017. Heeft u vragen, bel of mail Hilde van de Ven, bedrijvencontactfunctionaris, via  telefoonnummer: 0497-551308 of e-mail h.vandeven@bergeijk.nl.

Arko van Brakel

De genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017 zijn:

Eric Snellens en Hans Maas, Hubo Bergeijk

Eric en Hans hebben samen veel ervaring met interieurbouw en doe-het-zelf-winkels. Samen zijn zij in 2010 gestart met Hubo Bergeijk. Enerzijds is er de winkel met een uitstekend assortiment en anderzijds hebben zij een eigen interieurbouwtak. Kernbegrippen voor hen zijn klantgerichtheid, vakbekwaamheid en gemoedelijkheid. Zij denken mee met de klant, komen met gepast advies, garanderen een hoge kwaliteit en blijven continu vernieuwen.

Willem Neutkens en Bart Theuws, Bij de Neut / Woest / Willy Nacho

Met restaurant Bij de Neut hebben Willem en Bart een uniek en innovatief concept neergezet. Mensen komen van heinde en verre naar Westerhoven voor deze combinatie van een prachtige binnenspeeltuin en een restaurant met pizza, pasta en pannenkoeken. Naast ‘Bij de Neut’ zijn Willem en Bart mede-eigenaar van restaurant Woest, waar je heerlijke tapas, burgers en steaks kunt eten. Bovendien hebben zij Willy Nacho opgericht. Inmiddels zijn deze nacho’s op alle grote festivals in Nederland en België te vinden.

Jan van der Donk en Hans van Dam, D&D Safe Sourcing

Uitbesteden van werk in China is niet uniek; de manier waarop Jan en Hans hun bedrijf hebben opgezet is dat wel. Zij hebben een eigen fabriek gerealiseerd in China, waarin zij de productie verzorgen voor met name MKB’ers uit Nederland. Het gaat om diverse producten van metaal en kunststof voor onder andere de machinebouw. Daarbij nemen zij het gehele risico voor hun klanten uit handen, inclusief de handling. Ook maken zij voor Nederlandse klanten producten die in China worden verkocht. Een sterk innovatief concept.