Opening Stijljaar Bergeijk

This is an important message from the city council of Bergeijk… 1 april start het Stijljaar Bergeijk, door het Bezoekerscentrum van De Ploeg te openen. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om op deze datum geheel klaar te zijn. Gedurende dit traject werd het project steeds groter. We hebben journalisten uit (echt waar) de hele wereld over de vloer gehad. En dan word je wellicht wat overmoedig… We nodigen de hele wereld uit om met ons het Stijljaar te vieren. Nou ja, Bergeijk first.

En daarvoor hebben we bijgaand filmpje gemaakt. We zouden het enorm op prijs stellen wanneer u ons wilt helpen om een groot publiek te bereiken. Het mag duidelijk zijn… we zijn heel trots op De Ploeg in Bergeijk!

Nee, dat is geen 1 april grap. Maar aangezien deze dag samenvalt met de opening van het Stijljaar hebben we er een ludiek filmpje van gemaakt. Met onze burgemeester in de hoofdrol!

Bekijk het filmpje hier!

Vanaf maandag 3 april is het bezoekerscentrum van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 16 uur te bezoeken.

Sluit venster x

Op dit moment onderzoeken we de digitale dienstverlening. De rekenkamercommissie doet onafhankelijk onderzoek om het beleid van de gemeente te beoordelen. De gemeentelijke website speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom willen we graag van u weten wat u van deze website vindt. Dat helpt ons om aanbevelingen te doen om de dienstverlening nog beter te maken. Het invullen van de enquête kost hooguit een minuut.

Direct de enquête invullen