Op woensdag 10 november 2021 kwam de nieuwe jeugdgemeenteraad voor het eerst bij elkaar. De jeugdgemeenteraad bestaat uit 18 kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen. De kinderen uit groep 7 zijn nieuw in de raad. Zij werden tijdens de eerste vergadering door burgemeester Arinda Callewaert officieel als jeugdgemeenteraadslid geïnstalleerd. In de raad zitten: Lieke Hogenboom, Thijs Willems, Cas Cuypers, Pien Groenen, Isa Janssens, Fabian van Os, Sylke Habraken, Guus Kennis, Sune Heesterbeek, Marijn Bergwerff, Fem Coppens, Loek van Kruijsdijk, Flora Denissen, Joos d’Haens, Sophie van Dalen, Mea Burgmans, Juup Jansen en Emme Smolders. Wij wensen iedereen veel succes en plezier het komende jaar.

Laatste nieuws...

  • Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.
  • Laatste kans om de waardebon voor €70,- aan kleine energiebesparende producten te verzilveren. De waardebonactie loopt tot 31 december 2021.
  • Tijdens de raadsvergadering van 2 en 4 november 2021 heeft de raad de begroting voor 2022 vastgesteld.