Voel jij je vaak alleen? Wil je graag leuke dingen doen met leeftijdsgenoten? Join Us is er voor jongeren die zich alleen voelen en daar verandering in willen brengen. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken van nieuwe vrienden!

Socialer en zelfverzekerder

In de Kempen zijn vier groepen actief: twee voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en twee voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Iedere twee weken ontmoeten zij elkaar en kiezen/organiseren zelf allerlei activiteiten zoals gamen, films kijken, spelletjes doen of een uitje. Er zijn ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld. De bijeenkomsten zijn in Bladel en in Bergeijk. Jongeren mogen zelf kiezen waar ze aansluiten.

Kom erbij. Join Us!

Ben je nieuwsgierig naar Join Us? Iedereen is van harte welkom! Meld je gratis aan via www.join-us.nu(externe link). Daar vind je ook meer informatie en ervaringsverhalen.
Op www.join-us.nu/(externe link)locatie/bergeijk(externe link)  lees je de informatie over de groepen in de Kempen.

Join Us komt voort uit #Kempenbranie; welbevinden van jongeren is een van de speerpunten om ervoor te zorgen dat jongeren gezond en kansrijk kunnen opgroeien.

Tekst Join Us met vier poppetjes die bij elkaar staan

Laatste nieuws...

  • Afvalinzameling Bergeijk 2024

    De nieuwe afvaldata voor 2024 zijn bekend. Wil je een overzicht van alle afval ophaalmomenten (inclusief oud-papier) voor uw adres?

  • Installatie nieuwe leden jeugdgemeenteraad

    Op woensdag 29 november is de nieuwe jeugdgemeenteraad geïnstalleerd! Na een aantal inspirerende startbijeenkomsten in de maand september, waar groep 7 leerlingen kennis konden maken met de gemeente en de burgemeester, was het tijd voor de officiële installatie van 10 nieuwe jeugdleden.

  • Informatieavond Fietsstraat Walik

    Op 26 april 2022 hebben wij u geïnformeerd over de opstart van de ontwerpfase van de herinrichting van de Hobbel en Broekhovenseweg binnen de kom van de kern Walik. De herinrichting van de Hobbel en Broekhovenseweg binnen de kom van Walik maakt onderdeel uit van het tracé van de snelle fietsverbinding Bergeijk – Stedelijk gebied nu beter bekend als het project F67 – De Kempenroute.