Wow, bijna 50% van de huiseigenaren in Bergeijk heeft het afgelopen jaar gebruik gemaakt van de waardebon van €70,-. Hiermee zijn ze aan de slag gegaan met energiebesparing in huis. Dat is heel goed nieuws! Heeft u dit nog niet gedaan? Dan kan dat alsnog. De actie loopt tot 31 december 2021.

Bestellen gaat eenvoudig via de webshop op www.winstuitjewoning.nl/gemeenten/bergeijk. Het voordeel hiervan is dat u het bedrag niet meer hoeft voor te schieten! Natuurlijk kunt u de waardebon ook nog gewoon inleveren bij een (online) winkel naar keuze of lokale bouwmarkt.

Vouchercode kwijt? Ga naar www.winstuitjewoning.nl/bergeijk. U kunt daar uw vouchercode opvragen.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het verzilveren van de waardebon? Lees de veel gestelde vragen op  www.winstuitjewoning.nl/gemeenten/bergeijk of bel de helpdesk van Winst uit je woning via het telefoonnummer 023 - 58 36 936.

Laatste nieuws...

  • Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.
  • Op woensdag 10 november 2021 kwam de nieuwe jeugdgemeenteraad voor het eerst bij elkaar. De jeugdgemeenteraad bestaat uit 18 kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen.
  • Tijdens de raadsvergadering van 2 en 4 november 2021 heeft de raad de begroting voor 2022 vastgesteld.