Voor jou is het misschien heel gewoon: zorgen voor je hulpbehoevende partner, moeder, broer of ander naaste of buur. Dat doe je met liefde, naast je studie of werk. Vaak noem je jezelf niet eens mantelzorger, want 'dit is wat je toch gewoon doet voor je naaste?'. De gemeente Bergeijk vindt dit wel bijzonder en daarom zetten we jaarlijks mantelzorgers in het zonnetje. 

Ieder jaar organiseren we rondom de Dag van de Mantelzorg een activiteit voor alle mantelzorgers in onze gemeente. Dit jaar nodigen we je uit voor een overheerlijke uitgebreide lunch.

Lunch jij met ons mee?

Tijdens de lunch ontvang je namens de gemeente Bergeijk een leuke attentie. 
Omdat we iedereen in de gelegenheid willen stellen om deel te nemen aan de lunch kun je kiezen uit een van de onderstaande dagen en locaties:

  • Woensdag 10 november 12.00 uur het Aquinohuis, Bergeijk.
  • Donderdag 11 november 12.00 uur Den Eijkholt, Luyksgestel.
  • Vrijdag 12 november 12.00 uur De Buitengaander, Westerhoven.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lunch kan tot uiterlijk maandag 1 november 2021 per e-mail: nikkivandemoosdijk@welzijndekempen.nl of telefonisch via 06 - 58 78 34 03 op werkdagen tussen 08.30 - 12.30 uur. Vermeld bij de aanmelding je naam, je keuze van locatie, je e-mailadres en telefoonnummer.

Kun je de persoon waarvoor je zorgt niet alleen laten maar wil je wel graag komen? Neem dan ook contact op met Wélzijn! de Kempen. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Ook als het vervoer een probleem is.

Verhinderd?

Ook als je niet aanwezig kunt zijn bij de lunch, kun je de attentie ontvangen. Neem hiervoor contact op met Wélzijn! de Kempen via naaststaande gegevens.

Voor wie is de mantelzorgwaardering?

De mantelzorgwaardering is een attentie voor mantelzorgers die intensieve zorg verlenen aan een zorgvrager die in de gemeente Bergeijk woont. Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met een familielid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. De mantelzorger zelf mag buiten de gemeente Bergeijk wonen. Het gaat om structurele zorg/hulp t.b.v. een thuiswonende zorgvrager of een zorgvrager die langdurig in een zorginstelling verblijft. Per zorgvrager mogen 4 mantelzorgers aangemeld worden voor de waardering.

Nog niet aangemeld als mantelzorger?

Ben je nog niet aangemeld als mantelzorger bij Wélzijn! de Kempen, dan is dit ook de uitgelezen kans. Aanmelden kan via bovenstaande gegevens.

Zie ik je op 10, 11 of 12 november?
Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Marko van Dalen
Wethouder gemeente Bergeijk

Laatste nieuws...