Heb je een goed idee om Bergeijk een duurzamer te maken en wil dat graag komend jaar gaan uitvoeren? 

Laat het ons weten en meld jouw initiatief aan voor de BErgeijkGREEN Aanmoedigingsprijs. Een prijs voor inwoners die samen een bijdrage leveren aan een toekomstbestendig Bergeijk. Hiervoor is in totaal € 5.000, - vrijgemaakt. Inwoners van de gemeente kunnen hun idee kenbaar maken en daarmee maximaal € 1.500,- voor de uitvoering krijgen.
 

De BErgeijkGREEN Aanmoedigingsprijs is bedoeld voor alle inwoners of groepen inwoners binnen de gemeente Bergeijk. Dus alle inwoners, buurtverenigingen, scholen, sportclubs, bedrijven en vriendengroepjes van de gemeente kunnen hun duurzame, groene, energiebesparende en creatieve ideeën indienen.

Voor meer informatie, voorwaarden, voorgaande prijswinnende initiatieven of het aanmelden van een idee, ga naar www.bergeijk.nl/begreen.
 

Molen De Grenswachter met aan de voet een insectenhotel

Laatste nieuws...

  • Succesvol project ‘gratis regenton’ krijgt vervolg

    Vorig jaar hebben we, in het kader van de Nationale Klimaatweek, in Riethoven 100 gratis regentonnen weggegeven. Dit jaar gaan we het project uitrollen in de kernen Westerhoven, de Weebosch en ’t Loo

  • Klusbus voor isolerende maatregelen huurwoningen Bergeijk

    Woningcorporatie Woningbelang en de gemeente Bergeijk zetten een klusbus in om huurders van oud Vestia-woningen te helpen in het verduurzamen van hun woningen.

  • Geboortebos 2021

    Op zaterdag 11 maart hebben we voor de tweede keer samen, voor alle in 2021 geboren kindjes, een boom geplant in het geboortebos.