We hebben vernomen dat verschillende ondernemers in de gemeente worden benaderd door een bedrijf dat, ten onrechte, beweert namens de gemeente advertenties te werven voor een (digitale) gemeentegids / gemeentemagazine of een andere (gemeentelijke) uitgave. Het officiële gemeentemagazine Bergeijk wordt echter al jaren verzorgd en uitgegeven door Akse Media B.V.

Wij adviseren u extra alert te zijn wanneer men u benadert om een advertentie of vermelding in een gids / magazine goed te keuren of te betalen. De gemeente Bergeijk doet, voor wat betreft de gemeentegids / het gemeentemagazine, alleen zaken met Akse Media B.V. Een adviseur van Akse Media zal ook altijd eerst telefonisch contact met u opneemt om vervolgens op persoonlijke afspraak de mogelijkheden aan u voor te kunnen leggen. Tevens heeft hij of zij de aanbevelingsbrief van gemeente Bergeijk bij zich om u te kunnen tonen.

Twijfelt u aan de oprechtheid van hetgeen u wordt aangeboden? Meld dit dan bij ons via website@bergeijk.nl of bel naar 0497-551455.

Laatste nieuws...