Liefde en vriendschap; iedereen heeft het nodig. Als je een verstandelijke beperking of leerachterstand hebt, is het maken van nieuwe vrienden of het vinden van een relatie niet altijd makkelijk. Kennis over sociale regels en vaardigheden zijn niet altijd vanzelfsprekend. Ondersteuning hierbij kan dan fijn zijn! 

Lofjoe

Ook in de Kempen is er behoefte aan ontmoeting voor deze groep. Daarom werken we als gemeenten samen met Lofjoe. Lofjoe organiseert ontmoetings- en thema-avonden voor mensen met een leerachterstand of verstandelijke beperking (met of zonder autisme). Tijdens zo’n avond word je ondersteund door ervaren trainers op het gebied van contact maken. Ook zijn er leuke (spel)materialen om elkaar op een relaxte manier te leren kennen! 

Nieuwe datums

Ook dit jaar worden nieuwe bijeenkomsten georganiseerd.
Op de volgende dagen hebben we deze gepland bij restaurant Combi, Nieuwstraat 72 in Eersel. 

  • Dinsdag 14 februari: ontmoet nieuwe mensen tijdens een ontmoetingsavond op Valentijnsdag. Vind je dit spannend? Dan helpen de mensen van Lofjoe je daarbij!
  • Maandag 3 april: tijdens de thema-avond ‘eerste hulp bij daten’ krijg je informatie over hoe je contact kan maken met anderen. Wat werkt wel en wat werkt niet? 
  • Woensdag 31 mei: ontmoetingsavond

Meld je aan!

  • Ben jij 18 jaar of ouder?
  • Woon je in de gemeente Bergeijk, Bladel, Eersel of Reusel-De Mierden? 
  • Ben je op zoek naar vriendschap en/of een relatie?
  • En heb je een verstandelijke beperking of leerachterstand?

Meld je dan aan via het formulier van de gemeente Reusel-De Mierden:

Aanmelden Lofjoe!

Let op: er zijn per avond een maximaal aantal plekken beschikbaar. We proberen ervoor te zorgen dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen aanwezig zijn, en het zo in te delen dat er zoveel mogelijk mensen gebruik van kunnen maken. Achter de schermen kijken wij wie er op welke avond ingedeeld wordt. Je ont-vangt een e-mail waarin staat of je kan deelnemen. Je krijgt ook een e-mail als het niet gelukt is om je in te delen. Meld je aan en wie weet is deze avond het begin van een mooie vriendschap of relatie voor jou!

Meld je aan en wie weet is deze avond het begin van een mooie vriendschap of relatie voor jou!