HOME  |  Sociale kaart A-Z  |  De Kindertelefoon

De Kindertelefoon

Naam organisatie: De Kindertelefoon Tilburg
Adres: Stationsstraat 19
Postcode en plaats: 5038 EA Tilburg
Telefoon: 0800-0432 (gratis) Ć©n 116111
E-mail: tilburg@kindertelefoon.nl
Website: www.kindertelefoon.nl

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Word je gepest, heb je problemen thuis, een vraag over verliefdheid of verkering, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de verschillende artikelen voor kinderen en jongeren op de website van De Kindertelefoon kijken. Misschien kun je daar je antwoord vinden.

Als je met De Kindertelefoon belt of chat hoef je niet je echte naam te zeggen, want De Kindertelefoon is anoniem. Ook vertellen zij nooit iets door aan anderen. Als je in nood zit zullen ze je in contact brengen met iemand die jou verder kan helpen. Bijvoorbeeld iemand van een Veilig Thuisregio. Dat doen ze alleen als jij dat wilt en daar toestemming voor geeft. De vrijwilligers van De Kindertelefoon komen niet naar jou toe en zullen ook nooit zomaar contact met je opnemen. Jij bepaalt of je contact wilt.

Doelgroep

Kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar.

Activiteiten

De Kindertelefoon zorgt voor landelijke bereikbaarheid voor alle kinderen en jongeren in Nederland die behoefte (en het recht) hebben op informatie, advies en ondersteuning, ongeacht waar ze wonen of verblijven, over gemeentegrenzen heen.

Locaties van de activiteiten

Kun je op de website of het forum geen antwoord vinden of wil je graag een vrijwilliger van De Kindertelefoon spreken dan kun je ons bereiken door te bellen of te chatten.

Bellen en chatten kan van maandag tot en met vrijdag van 11 tot 8 uur en in het weekend en op feestdagen van 14 tot 20 uur.

Op de website kun je altijd terecht. Als je tussen 8 en 13 jaar bent kunt berichten achterlaten bij Gedichten, Help Elkaar, Droomkussen of de Klaagmuur. Als je tussen 13 en 18 jaar bent kun je berichten plaatsen op het forum, bij Gedichten of in de Shout Out.

Voor de kernen

Alle kernen

Eigen (financiƫle) bijdrage

Nee

Aanmelden

Nee

Opmerkingen

-