HOME  |  Sociale kaart A-Z  |  De Luisterlijn

De Luisterlijn

Naam organisatie: De Luisterlijn
Adres: ‘t Goylaan 9
Postcode en plaats: 3525 AA Utrecht
Telefoon: 088-076 70 00 of 040-212 55 66 (beide lokaal tarief)
E-mail: info@deluisterlijn.nl 
Website: www.deluisterlijn.nl 

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1500 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

Doelgroep

Inwoners (vanaf ongeveer 15 jaar) van de gemeente Bergeijk.

Activiteiten

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt een klankbord bij iemand die jou niet persoonlijk kent. Dan kun je bij De Luisterlijn terecht voor een goed gesprek via telefoon, chat of e-mail. Voel je je boos, angstig of eenzaam? Heb je verdriet, twijfel of zorgen? Wat je ook dwars zit, praat er over! Als je belt, chat of mailt krijg je contact met iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en je eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Jouw verhaal staat centraal. Onze vrijwilligers worden goed opgeleid voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor jou te betekenen.

Locaties van de activiteiten

Telefoon 088-076 70 00 of het regionale nummer 040-212 55 66 (beide lokaal tarief).

Chat en e-mail www.deluisterlijn.nl

Ben je meer een schrijver dan een prater? Dan past chatten of mailen beter bij jou. Je kunt rustig je woorden kiezen. E-mailen kan altijd via ons beveiligde e-mailsysteem. Mailen en chatten is natuurlijk gratis.

Voor de kernen

Alle kernen

Eigen (financiële) bijdrage

Nee

Aanmelden

Nee

Opmerkingen

-