Vanaf 20 maart 2023 start Akse Media, de uitgever van het gemeentemagazine, met het bijwerken van het adressenbestand voor het aankomende gemeentemagazine Bergeijk.

Achterin het gemeentemagazine staat altijd een adressenlijst met verschillende organisaties en verenigingen uit de gemeente. Alle adressen die voorzien zijn van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. In deze e-mail staat een unieke en persoonlijke code, waarmee u de gegevens zelf kunt controleren en eventueel aanpassen. Als er geen e-mailadres bekend is, wordt u tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

Staat u nog niet in de adressenlijst? Meld uw organisatie of vereniging dan zelf aan. Geef een wijziging of aanmelding tot uiterlijk vrijdag 14 april 2023 door:

 • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Bergeijk)
 • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Bergeijk) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.
Omslag gemeentemagazine 'Welkom in Bergeijk' met een luchtfoto van een boer die zijn gras maait

Laatste nieuws...

 • Succesvol project ‘gratis regenton’ krijgt vervolg

  Vorig jaar hebben we, in het kader van de Nationale Klimaatweek, in Riethoven 100 gratis regentonnen weggegeven. Dit jaar gaan we het project uitrollen in de kernen Westerhoven, de Weebosch en ’t Loo

 • Klusbus voor isolerende maatregelen huurwoningen Bergeijk

  Woningcorporatie Woningbelang en de gemeente Bergeijk zetten een klusbus in om huurders van oud Vestia-woningen te helpen in het verduurzamen van hun woningen.

 • Geboortebos 2021

  Op zaterdag 11 maart hebben we voor de tweede keer samen, voor alle in 2021 geboren kindjes, een boom geplant in het geboortebos.