De gemeenteraad heeft in maart van dit jaar het verbouwingsplan voor De Kattendans vastgesteld. Om het plan uit te kunnen voeren is eerst omgevingsvergunning verleend en daarna is er een aannemer gezocht en gevonden. We zijn nu zover dat de uitvoering ook écht van start kan gaan. Op dit moment wordt een bouwterrein ingericht. Deze is voorzien op het evenemententerrein en deels rond het gebouw van De Kattendans. Daarna wordt het bestaande gebouw voor een deel gesloopt om vervolgens terug opgebouwd te worden.

Bouwterrein

Het bouwterrein wordt ingericht als werkterrein voor de verschillende aannemers die bij de verbouwing van De Kattendans betrokken zijn. Hier wordt het materieel aangevoerd en parkeren de werknemers. Het terrein zal worden afgezet met hekken en is tijdelijk niet meer openbaar toegankelijk. 

Doordat het bouwterrein wordt aangelegd op het evenemententerrein zullen niet alle jeu-de-boules banen bruikbaar zijn. De skateramp en pannakooi wel. De toegang van het bouwterrein is voorzien ter hoogte van de bestaande toegang van het evenemententerrein aan de Eerselsedijk. Ook een deel rondom het gebouw van De Kattendans zal binnen het bouwterrein liggen, waaronder een aantal parkeerplaatsen aan de achterzijde. Het overgrote deel van de bestaande parkeerplaatsen blijft voor iedereen bruikbaar, evenals de geldautomaat.
 

Laatste nieuws...

  • Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.
  • Laatste kans om de waardebon voor €70,- aan kleine energiebesparende producten te verzilveren. De waardebonactie loopt tot 31 december 2021.
  • Op woensdag 10 november 2021 kwam de nieuwe jeugdgemeenteraad voor het eerst bij elkaar. De jeugdgemeenteraad bestaat uit 18 kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen.