Een toplocatie om uw droom te realiseren, dat is Tiliaans Noord. U bouwt hier niet alleen een huis, u bouwt hier een nieuw leven. Het kopen van een kavel is dé manier om uw woondroom vorm te geven. Persoonlijke smaak en budget vormen de ingrediënten. Hoe ruim moet de woning zijn? Of bent u een buitenmens en is de grootte van de tuin bepalend? Een eigen huis bouwen is spannend en uitdagend. U staat aan de vooravond van een proces van plannen, rekenen en vergelijken.

Alles in eigen beheer verzorgen is de ultieme droom, maar er is ook de mogelijkheid voor zekerheid en toch veel vrijheid door gebruik te maken van modelwoningen. Voor de een kan de droom in één keer gerealiseerd worden, maar het is ook mogelijk stukje bij beetje uw droomhuis te realiseren door een basiswoning te kopen die u op het moment dat de gezinssamenstelling daarom vraagt of de financiële mogelijkheden er zijn, aan kunt passen aan uw droom.

De woningbouwlocatie Tiliaans Noord ligt aan de noordoostzijde van de kern Luyksgestel, ten noorden van het zandpad Tiliaans en ten oosten van de Kruisboomweg en biedt volop mogelijkheden voor een hedendaags en gevarieerd dorps woonmilieu.

Verkavelingsplan

Kaveloppervlakten en prijzen

Bouwkavels € 286,84 / m2 excl. BTW k.k. (21% BTW en kosten kadaster, notaris)

Bouwkavels Tiliaans Noord
Bouwkavel Oppervlakte (m2)
1 Verkocht
2 Verkocht
3 Verkocht
4 Verkocht
5 Verkocht
6 Verkocht
7 Verkocht
8 - gereserveerd 438
9 - gereserveerd 486
10 Verkocht
11 Verkocht
12 Verkocht
13 Verkocht
14 Verkocht
15 Verkocht
16 Verkocht
17 Verkocht
18 Verkocht
19 Verkocht
20 Verkocht
21 Verkocht
22 Verkocht
23 Verkocht
24 Verkocht
25 Verkocht
26 Verkocht
27 Verkocht
28 Verkocht

 

Contact: de heren Jeroen van der Hoek en Jules van Deijck, afdeling Beleid en Ontwikkeling van de gemeente Bergeijk, telefoonnummer: 0497 - 551 455.

Ligging

Sla de kaart over en ga naar de tekstversie van: Ligging

Tekstversie

Tiliaans Noord

Status: Verkocht en gedeeltelijk gerealiseerd
Programma: Circa 20 woningen diverse woningtypen
Ontwikkelaar/ bouwer: Gemeente Bergeijk

Locatie

Tiliaans Noord