In april hebben de kinderen uit groep 7/8 weer deelgenomen aan het verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Alle leerlingen van de 9 scholen in de Gemeente Bergeijk zijn geslaagd voor zowel het theoretisch als praktisch examen. En dat is een felicitatie waard! 
Onze trotse wethouders Marko van Dalen, Stef Luijten en Mathijs Kuijken hebben vorige week de verkeersdiploma's uitgereikt.
Kijk voor alle foto’s op www.facebook.com/gemeente.bergeijk(externe link)

Laatste nieuws...

  • Inloopbijeenkomst Ontwerp Bestemmingsplan Eurocircuit

    De Gemeente Valkenswaard heeft de toekomst van het Eurocircuit vertaald in een ontwerp bestemmingsplan dat ter inzage ligt tot en met 22 juni 2023. Om het ontwerp bestemmingsplan toe te lichten wordt er een algemene inloopavond georganiseerd op dinsdagavond 6 juni van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis van Valkenswaard.

  • NL-Alert testbericht op maandag 5 juni 2023. Ontvang jij ‘m ook?

    NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat je waarschuwt en informeert over noodsituaties. Op maandag 5 juni 2023 zendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit in heel Nederland.

  • Militaire oefening van 5 t/m 16 juni 2023

    Van 5 t/m 16 juni 2023 vindt er een militaire oefening plaats binnen de gemeente Bergeijk.  De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht.