Op zaterdag 14 januari 2023 heeft wethouder Mathijs Kuijken een gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding uitgereikt aan de heer Frans Pasmans. Hij ontvangt deze onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk dat hij heeft gedaan en nog steeds doet voor diverse Bergeijkse verenigingen.

Frans kan omschreven worden als een actief baasje. Bij veel activiteiten, bijeenkomsten, evenementen en gebeurtenissen in Bergeijk is hij aanwezig. Frans is actief bestuurslid bij buurtvereniging de Kennedycapers en Gregoriaans herenkoor ‘Jubilate Deo’. Als voorzitter van dorpsraad Bergeijk ’t Hof werkt Frans intensief mee aan (grote) dorpsontwikkelingsprojecten. Hiermee vertegenwoordigt hij het belang van het dorp namens de inwoners.

Kortom, voor Frans is niks te veel. Daar waar hij kan helpt hij mensen/inwoners en zal hij niet vaak ‘nee’ zeggen. Met zijn vrijwillige inzet weet hij een bijdrage te leveren en dingen voor elkaar te krijgen. Het doel is altijd om de leefbaarheid van kern ’t Hof maar ook van groot Bergeijk te verbeteren.

De uitreiking van deze onderscheiding vond plaats tijdens een receptie in de Gouden Leeuw in Bergeijk

Uitreiking door wethouder Mathijs Kuijken aan Frans Pasmans

Laatste nieuws...