Op vrijdag 1 september 2023 heeft wethouder Marko van Dalen een gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding uitgereikt aan de heer Frits Gielen. Hij ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk in de gemeente Bergeijk. Frits Gielen werd in het zonnetje gezet tijdens een bijeenkomst in De Gouden Leeuw waar het 25-jarig bestaan van de Bergeijkse Ondernemers Club (BOC) werd gevierd.

Frits Gielen is één van de oprichters van de BOC en is al 25 jaar bestuurslid. Frits heeft er mede voor gezorgd dat ondernemers in Bergeijk zich hebben verenigd. Uiteindelijk is hieruit het Platform Ondernemend Bergeijk (POB) ontstaan. 

Hij verzorgt al 25 jaar de communicatie voor de BOC-leden zoals uitnodigingen, nieuwsbrieven en de website. Frits heeft aangegeven dat hij in januari 2024 stopt als bestuurslid bij de BOC.

Frits heeft zich ook jarenlang ingezet als bestuurslid bij de handbalvereniging, TOS Bergeijk en de Grafische Bond. Hij is nu nog actief als vrijwilliger bij de EHBO/AED-vereniging.

De vrijwilligersonderscheiding is dan ook meer dan verdiend en wordt gegeven als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor de Bergeijkse gemeenschap.

Wethouder Marko van Dalen reikt gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding uit aan Frits Gielen

Laatste nieuws...