Wil jij deze zomer het water op op de ski's? We hebben een te gek aanbod voor alle jeugdigen (10 t/m 18 jaar) uit Bergeijk. Samen met Montana Snowcenter en Waterskicentrum De Kempervennen bieden wij een 3-delige watersport funreeks aan. De eerste 2 weken wordt je gedurende 1,5 uur door een ervaren instructeur begeleid en ga jij al waterskiënd of wakeboardend over het water. Je oefent eerst de start en vervolgens trekt de kabel je verder over het meer. De 3 sessies worden afgesloten met het Aqua Funpark op de laatste dag. Een super coole hindernisbaan over het water. Haal jij alle obstakels en haal je de snelste tijd zonder in het water te vallen?

Wanneer:

Les 1: woensdag  5 juni 2024 van 14.15 - 15.45 uur (waterskiën en wakeboarden) 
Les 2: woensdag 12 juni 2024 van 14.15 - 15.45 uur (waterskiën en wakeboarden)
Les 3: woensdag 19 juni 2024 van 14.30 - 15.30 uur (aquapark)

Kosten:

€ 54,- per persoon. Inclusief materialen zoals waterski’s, wakeboard, zwemvest en helm. Daarnaast is er een ervaren instructeur voor de begeleiding.

Inschrijven:

Wacht niet te lang en schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plekje, want er is plaats voor maximaal 30 personen en vol = vol.

Inschrijven watersport fun

Voorwaarden:

  • Meld je aan voor alle drie de lessen.
  • Geen geld terug bij afwezigheid.
  • Geen vervangende les bij afwezigheid na aanmelden.
  • Activiteit voor kinderen 10-18 jaar met zwemdiploma.
  • Algemene voorwaarden Montana Snowcenter(externe link) en algemene voorwaarden Center Parcs De Kempervennen van toepassing.