Kent u iemand die zich belangeloos inzet voor de samenleving? Meld hem of haar dan voor de verkiezing Bergeijkenaar van het jaar. Met deze verkiezing bedanken we niet alleen de winnaar, maar alle vrijwilligers in de gemeente die zich belangeloos en enthousiast inzetten voor de medemens en samenleving.

We hopen dan ook dat u de tijd wil nemen om even na te denken wie in uw omgeving voor deze prijs in aanmerking zou kunnen komen. Dit is het moment om uw waardering uit te spreken. 

Lustrumeditie

We, de gemeente, VOB en Wélzijn de Kempen organiseren deze verkiezing nu voor de vijfde keer. In deze lustrumeditie nodigen we uit om niet alleen volwassenen voor te dragen maar juist ook jongeren. Want ook zij doen   vrijwilligerswerk. Zowel individuele vrijwilligers als groepen kunnen voorgedragen worden. 

Criteria

Kent u iemand die zich het afgelopen jaar op een uitzonderlijke manier heeft ingezet voor de Bergeijkse gemeenschap? Iemand die de steun en toeverlaat van de buurt is of iemand die goed werk verricht als vrijwilliger? Die dit doet zonder ervoor betaald te worden? Het maakt hierbij overigens niet uit hoelang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week.

 

Natuurlijk mag iedereen iemand voordragen. Een goede motivatie is daarbij heel belangrijk. We willen heel graag weten waarom u die persoon voordraagt. Vrijwilligers die al eerder zijn aangedragen maar nog niet vernoemd zijn kunnen uiteraard opnieuw aangedragen worden. Een kleine jury, voorgezeten door wethouder Marko van Dalen, bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van deze eretitel is.

Aanmelden

Wacht niet te lang en stuur de voordracht vóór maandag 15 november 2021 in.
Direct aanmelden
U kunt uiteraard ook een brief sturen aan-/afgeven bij de Gemeente Bergeijk, t.a.v. mevrouw Kim Marijnen, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk.

Laatste nieuws ...

  • Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.
  • Laatste kans om de waardebon voor €70,- aan kleine energiebesparende producten te verzilveren. De waardebonactie loopt tot 31 december 2021.
  • Op woensdag 10 november 2021 kwam de nieuwe jeugdgemeenteraad voor het eerst bij elkaar. De jeugdgemeenteraad bestaat uit 18 kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen.