Jaarlijks wordt het gemeentemagazine huis-aan-huis verspreid. Hierin vindt u alle actuele gemeentelijke informatie en adressen van verenigingen en organisaties in onze gemeente. Dit magazine is de opvolger van de gemeentegids.

Het gemeentemagazine Bergeijk wordt uitgegeven door Akse Media. Het gemeentemagazine is er in een papieren en digitale versie.

Papieren gemeentemagazine

Jaarlijks krijgen alle huishoudens in Bergeijk een nieuw gemeentemagazine in de brievenbus. Nieuwe inwoners ontvangen het gemeentemagazine in het welkomstpakket dat elke nieuw ingeschreven inwoner ontvangt. Graag attenderen wij u erop dat het gemeentemagazine gratis is af te halen aan de balie van het gemeentehuis.

U kunt de papieren gemeentemagazine ook online doorbladeren of zelf printenlink naar pdf bestand.

Digitale gemeentemagazine Bergeijk

Aanvullingen/wijzigingen doorgeven

Aanvullingen en wijzigingen in het gemeentemagazine Bergeijk kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever van onze magazine, Akse Media. Stuur daarvoor een e-mail naar: redactie@aksemedia.nl. Vermeld hierbij duidelijk de wijziging of aanvulling en dat het om een wijziging voor het gemeentemagazine van Bergeijk gaat.

Voor algemene vragen over de gids kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer 0497 - 551 455. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bergeijk.nl.

De digitale versie van het gemeentemagazine wordt, na verwerking van aanvullingen en wijzigingen, direct aangepast. 

Gemeentemagazine app voor smartphones

Er is ook een 'gemeentemagazine app' voor smartphones en tablets. De app is beschikbaar voor Android en iPhone. U kunt de app gratis downloaden in de App Store of Android Market. Deze app is kosteloos. U kunt hier ook de QR-code scannen. Deze QR-code leidt u direct naar de App in de App Store of Android Market.