• Besparen op boodschappen en tóch lekker en gezond eten!

    Gratis cursus Goedkoop Gezonde Voeding.

    Sla, broccoli, groene kool, bleekselderij en courgette op een hoopje bij elkaar
  • Voorjaar tuintips

    Een voorzichtig zonnetje, groene knoppen in de bomen… het voorjaar komt er aan en wij hebben al heel veel zin om naar buiten te gaan. Ecoloog Erroll Kanters heeft weer een aantal handige tuintips voor jullie op papier gezet.

    Tak met witte bloemen
  • Start werkzaamheden reconstructie Burgemeester Magneestraat

    Half maart 2024 zijn we gestart met de werkzaamheden aan, voorlopig de laatste van de 3 grote reconstructies in de kern van Bergeijk, de Burgemeester Magneestraat en een klein gedeelte van de Kleine Broekstraat.

    Kaart waarop de acht verschillende uitvoeringsfases zijn aangegeven.
  • Genomineerden Ondernemer van het jaar

    Jaarlijks wordt in de gemeente Bergeijk, tijdens het Ondernemers Contact Bergeijk (OCB), de ‘Ondernemer van het jaar’ prijs uitgereikt. Iedereen, of het nu medewerkers, zakenpartners of inwoners zijn, kunnen ondernemers voordragen voor deze prijs die vooral voor waardering staat.

    De 3 genomineerde personen, Bas Jansen, Chaya Cox en Rob de Bruyn naast elkaar in beeld.
  • Geboortebos voor kinderen uit 2022

    Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige ochtend in het geboortebos gehad, waar we voor alle in 2022 geboren kindjes een prachtige boom hebben geplant! Het was hartverwarmend om te zien hoe de kleintjes actief meehielpen, met af en toe een pauze voor wat lekkers!

    Een klein kindje zit met een schepje in het zand een boompje te planten
  • Politiek saai? Niet na het volgen van deze cursus!

    Op woensdag 5 juni 2024 start in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden weer de cursus Politiek Actief. Deelnemers leren hoe de lokale democratie werkt en nemen een kijkje achter de schermen van de lokale politiek en het gemeentebestuur.

    Cursisten zitten in een zaal te luisteren naar een spreker
  • De TAFEL Dementie Vriendelijk Bergeijk

    De werkgroep Dementie Vriendelijk Bergeijk en Bibliotheek De Kempen kondigen met trots de start van de TAFEL Dementie Vriendelijk Bergeijk aan. Deze maandelijkse ontmoetingsplek is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie of meer wil weten over dementie.

    Oudere dame in rolstoel wordt zorgzaam vastgehouden aan de schouders door een dame
  • Trots op onze jonge verkeershelden!

    Op donderdag 8 februari 2024 hebben wethouder Mathijs Kuijken en Albert Renders op basisschool De Klepper in Luyksgestel prijzen uitgereikt aan de kanjers die deel hebben genomen aan Reflectionday.

    Wethouder Mathijs Kuijken en Albert Renders met kinderen met prijzen in de handen
  • Aanslag-/beschikkingsbiljet WOZ / Onroerende-Zaakbelastingen 2024

    Deze week valt bij u het aanslag-/beschikkingsbiljet WOZ / Onroerende zaakbelastingen 2024 in de bus. De dagtekening van deze aanslag is 22 februari 2024 en de vervaldatum is 31 maart 2024.

    Een huisje gemaakt van briefgeld met een auto voor de deur en een tuin eromheen en een weg voor de deur