We vinden het belangrijk dat onze websites voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze websites voldoen aan een aantal specifieke eisen, zowel op het gebied van de techniek als op de inhoud. Denk daarbij bijvoorbeeld aan taalniveau, kleurgebruik en het bedienen van de website via het toetsenbord. 

In 2021 wordt de website van de gemeente Bergeijk vervangen. De nieuwe website, welke voor de zomervakantie 2021 live gaat, zal voldoen aan de toegankelijkheidseisen in het Tijdelijk Besluit Digitale Toegankelijkheid Overheid. Onderdelen die veel tijd of geld kosten om op te pakken zullen daarom niet meer in de oude website worden opgelost. 

Het toegankelijkheidslabel van Gemeente Bergeijk. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Websites onder de verantwoordelijkheid van de Kempengemeenten

De onderstaande websites zijn mede in opdracht van de gemeente Bergeijk ontwikkeld:

Het toegankelijkheidslabel van Kempenbranie. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Het toegankelijkheidslabel van Mobiliteit in de Kempen. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Apps

In enkele gevallen bieden we onze dienstverlening ook aan via een app. Voor alle apps geldt dat wij nog geen onderzoek hebben laten uitvoeren naar de toegankelijkheid. We zijn voornemens om deze taken in 2021 op te pakken. Mocht u al wel een probleem tegenkomen met onze apps, meldt dit dan bij ons, zodat wij hier actie op kunnen nemen. 

  • Mijngemeente app (Beheervisie) voor meldingen en klachten in de openbare ruimte.
  • MijnAfvalwijzer app (AddComm b.v.) om in één oogopslag te zien op welke dag ingezameld wordt, met notificaties, scheidingsinformatie, handige tips en het laatste nieuws blijft u altijd op de hoogte van het afval- en grondstoffensysteem in Bergeijk.

iBurgerzaken Bergeijk

Status toegankelijkheidslabel van iBurgerzaken Bergeijk. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

JCC afspraken

Status toegankelijkheidslabel van JCC afspraken. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

MijnAfvalWijzer gemeente Bergeijk

Status toegankelijkheidslabel van MijnAfvalwijzer gemeente Bergeijk. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.