Afvalkalender

Ook in 2024 haalt Remondis op woensdag het afval op in Bergeijk. Om de 2 weken wordt GFT en PMD opgehaald. Eens per vier weken het restafval. 

Belangrijke mededeling voor inwoners van Riethoven: de oud papier inzameling is gewijzigd! In 2024 vindt de inzameling niet meer op zaterdag plaats, maar op dinsdag, en één keer in de vier weken. 

LET OP! Vul hieronder uw postcode (zonder spatie tussen de cijfers en letters) in en klik op 'eerst volgende inzameldatum tonen'.  

Vul uw postcode en huisnummer in om te zien wanneer afval in uw straat wordt opgehaald.

Afvalapp

De gemeente Bergeijk gebruikt de afvalapp: de AfvalWijzer. Deze is gratis te downloaden via de Appstore (iPhone) of de Google Playstore (Android). In één oogopslag zie je op welke dag ingezameld wordt. Met handige notificaties hoeft u bovendien nooit meer een inzameldag te missen. En met de scheidingsinformatie, handige tips en het laatste nieuws in de app, blijft u altijd op de hoogte van het afval- en grondstoffensysteem in Bergeijk.

Onlangs is een nieuwe functionaliteit aan de app toegevoegd. Vanaf nu is het ook mogelijk om de ophaaldagen als agenda afspraak toe te voegen aan je bestaande digitale agenda. Op deze manier zijn alle ophaaldagen dus ook zichtbaar in je eigen digitale agenda en niet alleen meer via de app of website.