Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven (St. ROZE) verzorgt de opvang van zwerfdieren en in het wild levende dieren. De stichting beschikt ook over eigen dierenambulances en werkt vanuit een nieuw duurzaam opvangcentrum aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven.

Dier in nood?

Is er een dier in nood? Bel dan vanaf 1-1-2022 naar het noodhulpnummer 040 - 74 70 100. Dit nummer is altijd bereikbaar, maar bel buiten kantooruren alleen als het echt nodig is. Blijf bij het dier tot de dierenambulance is gearriveerd. Gaat het om een wild dier, zoals een vogel of een egel? Hou het dier dan niet vast, maar doe het bijvoorbeeld in een doosje. Dat zorgt bij wilde dieren voor minder stress.

Huisdier kwijt?

Wanneer een dier binnenkomt bij St. ROZE checken de medewerkers eerst of ze de eigenaar kunnen vinden (bijvoorbeeld via het aflezen van een chip). Lukt dat niet dan plaatsen zij het dier op de eigen website www.rozeindhoven.nl(externe link), op www.amivedi.nl(externe link) en op de social media om het dier weer zo snel mogelijk te kunnen herenigen met de eigenaar. Dieren ter adoptie worden vermeld op onze website/social media kanalen en de site www.dierenasiels.com(externe link). Voor adoptie kan een afspraak ter kennismaking worden gemaakt 
 

Contact St. ROZE

Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur via 040 - 74 70 147 en info@rozeindhoven.nl.
Locatie: Kanaaldijk Noord 127a, 5642 JB Eindhoven
Openingstijden: (op afspraak) maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over de stichting, het ophalen van vermiste dieren, het afstand doen van dieren, het adopteren van asieldieren en voor werkzaamheden als vrijwilliger kunt binnen kantooruren contact opnemen via 040 - 74 70 147. U kunt overigens St. ROZE benaderen voor alle dier gerelateerde zaken. Ze denken graag mee inzake alle problemen en uitdagingen op het gebied van dierenwelzijn. Niet alleen voor de opvang van zwerfdieren.