Als Consulent Gemeentelijke Accommodaties ben ik verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gemeentelijke gebouwen en accommodaties. Ik beoordeel de actuele onderhoudsstaat van de objecten en pak verbouwingen en eventuele storingen aan. Hiervoor heb ik veel externe contacten met onder andere aannemers, installateurs, adviseurs en keuringsinstanties. Dit maakt mijn werk uitdagend en afwisselend! 

Binnen gemeente Bergeijk krijg ik volop de vrijheid om mijn werkzaamheden naar eigen inzicht te organiseren. De werksfeer is goed en open en ik kan er echt mezelf zijn! Door de korte lijnen en ‘hands on’ mentaliteit krijgen we samen veel voor elkaar en kunnen we mooie dingen realiseren.

"De werksfeer binnen gemeente Bergeijk is goed, ik kan hier mezelf zijn!"

Voordat ik mijn carrière ben gestart bij gemeente Bergeijk heb ik bijna 6 jaar gewerkt als Projectcoördinator bewegwijzering gebouwen voor ziekenhuis-, overheids- industrie- en kantoorcomplexen. Ik werk sinds 2018 bij gemeente Bergeijk en kan in mijn huidige rol mijn opgedane kennis en ervaringen goed gebruiken.

Werken bij gemeente Bergeijk is uitdagend. Je mag samen met jouw collega’s op een fijne manier zorgen dat het een mooie en prettige gemeente blijft om in te wonen en te werken.

Collega Fred op Martinustoren Luyksgestel