Als Facilitair medewerkster verzorg ik de allround facilitaire dienstverlening. Zo verricht ik kantinewerkzaamheden en verzorg ik de lunches voor in de kantine en voor bij overleg en gelegenheden. Ook zorg ik ervoor dat de pantry's netjes blijven, vul ik de koffieautomaten bij en houd deze schoon. Ik had niet gedacht dat ik ooit bij een gemeente zou gaan werken en al helemaal niet in een kantine. Toch is het de beste keuze die ik ooit gemaakt heb.

Binnen de gemeente Bergeijk heerst een fijne sfeer. Ik werk binnen een hecht team met gezellige collega’s en er wordt veel gelachen. En dat is maar goed ook, anders kan de dag lang duren. Ik voel me echt op mijn gemak en kan mezelf zijn. Iedereen accepteert me zoals ik ben en dat vind ik heel fijn.

"Ik ken iedereen en spreek iedereen in de kantine of als ik met de koffie bezig ben!"

Na verschillende baantjes ben ik bij de gemeente Bergeijk terechtgekomen, de eerste 3 jaar via Kempenwerk. Daarna ben ik rechtstreeks in dienst gekomen bij gemeente Bergeijk in een garantiebaan. In eerste instantie bestond mijn werk uit 50% kantine en 50% schoonmaak. Nu de kantine weer open is na Corona werk ik 100% in de kantine.

Ik ben erg blij dat gemeente Bergeijk mij het vertrouwen heeft gegeven en deze kans op een vaste baan. Ze hebben mij super goed begeleid en dat komt mede door mijn fijne collega’s.

Je bent als nieuwe collega van harte welkom om  gezellig bij ons in de kantine te komen lunchen. Elke dag hebben we weer lekkere verse dingen.

Collega Jessica in de kantine