Binnen mijn functie Specialist Civiel Verkeer ben ik verantwoordelijk voor de beleidsmatige taken op het gebied van Verkeer en Mobiliteit van de gemeente Bergeijk. Daarnaast heb ik van de gemeente Bergeijk de kans gekregen om Projectleider te zijn van F67 – De Kempenroute en adviseer ik bij Verkeer- en Mobiliteitsprojecten bij de gemeente Bergeijk en op regionaal/Kempisch niveau. 

Ik ervaar gemeente Bergeijk als prettige werkgever waarbij zowel het bestuur, MT, als collega’s laagdrempelig benaderbaar zijn. Samen met de Kempengemeenten krijgen we veel voor elkaar en de samenwerking met de regiopartijen,  bestuur en MT verloopt bijzonder prettig.

"Binnen gemeente Bergeijk is de werksfeer zeer gemoedelijk waarin iedereen goed tot zijn recht komt en zijn kwaliteiten goed kan benutten!"

Na mijn MBO opleiding Verkeer en Stedenbouwkunde en HBO opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie ben ik in 2009 gestart als Beheerder Openbare Ruimte bij gemeente Bergeijk. Uiteindelijk ben ik na enkele jaren doorgegroeid naar volwaardig Verkeerskundige.

Wil jij jezelf volledig kunnen ontplooien en jouw sterke kanten en ambities tot uiting laten komen?  Kom dan werken bij de gemeente Bergeijk!

Collega Kevin bij een fietspad vanuit de fietsambitie