Binnen mijn functie Specialist Riool en Water draag ik zorg voor de beheersplannen en regel ik de bestekken en bijbehorende aanbestedingen. Daarnaast toets ik bestemmingsplannen en denk integraal mee bij herinrichtingen/projecten  en blijf hierbij betrokken van voorbereiding tot en met de oplevering. Ook help ik als coördinator de collega’s van team BORA (Beheer Openbare Ruimte en Accommodaties) waar nodig en zo zorgen we voor een nog leukere en efficiëntere werkomgeving.

Binnen het cluster Bora wordt hard gewerkt en goed doorgepakt maar er is zeker ruimte voor slappe klets en er wordt volop gelachen. Dankzij de nieuw ingerichte koffiecorners  zijn de contacten met de andere collega’s minder zakelijk geworden en leer je elkaar nog beter kennen. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en de betrokkenheid is groot. De lijnen met het College en MT zijn kort en goed toegankelijk.

“Binnen gemeente Bergeijk krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.”

Omdat ik heel dichtbij mijn werk woon, wandel ik in de ochtendzon naar mijn werk. Dat is natuurlijk de kers op de taart!

Voordat ik bij gemeente Bergeijk aan de slag ben gegaan heb ik gewerkt als zelfstandige in de wegenbouw. Daarna ben ik als Wegbeheerder bij gemeente Waalre gaan werken. In deze functie heb ik mogen bijdragen aan het opzetten van integraal beheer en had ik veel contact met mijn huidige afdelingshoofd in Bergeijk.. Toen ik als betrokken inwoner van Bergeijk ook nog mijn capaciteiten in de Raadscommissie liet zien heeft hij alles erop ingezet om me binnen te halen. Door te werken voor gemeente Bergeijk kan ik mijn bijdrage leveren aan een nog mooiere leefomgeving in mijn eigen gemeente.

Bergeijk is een ambitieuze gemeente waar de lat hoog ligt. Dus volop uitdagingen en kansen voor je carrière.

Collega Martijn bij een rioleringsproject