Bergeijkse ondernemers opgelet! Op dinsdagavond 18 april organiseren Platform Ondernemend Bergeijk en Gemeente Bergeijk het Ondernemerscontact Bergeijk in het vernieuwde theater de Kattendans. Dit is dé avond voor ondernemend Bergeijk om te netwerken, een interessante spreker te horen en bij de bekendmaking van ‘Ondernemer van het Jaar’ te zijn. Tijdens de Ondernemerscontactavond hoor en zie je meer over deze ondernemers en hun bedrijven.

Op die avond wordt ook bekendgemaakt wie de trofee voor ‘Ondernemer van het Jaar’ mee naar huis mag nemen. Ben jij een Bergeijkse ondernemer die het gezellig vindt om in contact te komen met andere Bergeijkse ondernemers? Of wil je graag aanwezig zijn bij de uitreiking van de Ondernemer van het Jaar prijs en samen met de winnaar er een feestje van maken? Geef je dan nu op:

Aanmelden OCB

Wanneer: dinsdag 18 april 2023 vanaf 19.00 uur
Waar: Theater de Kattendans
Spreker: Régine van Lieshout, directeur Summa College

Genomineerden 'Ondernemer van het jaar'

Ruud Bellemakers (HoBe BV)

HoBe BV ontwikkelt en produceert vernieuwende en innovatieve industriële installaties. Dit doet het bedrijf van mede-eigenaar Ruud Bellemakers door projecten ’turn-key’ te bouwen die organische reststromen verwerken tot groene energie, herbruikbare mineralen en zuiver water. Hierdoor kunnen zijn klanten op een toekomstbestendige manier de reststromen afzetten en wordt er maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernomen.

Bas Boerboom (Boerboom Hout Groep)

Boerboom Hout Groep is gespecialiseerd in CNC frees-, zaag-, en boorwerk. Deze onderneming is industrieel toeleverancier van grote en middelgrote series in massief hout en plaatmateriaal. Bas Boerboom heeft een duidelijke visie en blijft zich vernieuwen en ontwikkelen in de branche. Met een creatieve aanpak zoekt hij naar inventieve oplossingen voor diverse en complexe uitdagingen.

Van links naar rechts: Ruud Bellemakers (HoBe BV), Bas Boerboom (Boerboom Hout Groep) en  Corina van den Gruijthuijzen (Lingerie at Corina)

Corina van den Gruijthuijzen (Lingerie at Corina)

In een huiselijke sfeer biedt Lingerie at Corina sinds 2017 een uitgekiende collectie lingerie, nachtmode, badmode en ondermode voor hem en haar. De lingeriezaak van Corina van den Gruijthuijzen heeft daarnaast een uitgebreide collectie prothese- lingerie en badmode. Corina heeft de opleiding ’Mammacare Adviseuse’ gevolgd. Zodat ze vrouwen, die getroffen zijn door borstkanker, weer een fijne ‘paskamerervaring’ kan bieden.

Ondernemer van het jaar 2021

In 2022 werd Henk Bone (Bone Interieurwerken) ondernemer van het jaar 2021. 

Henk Bonen met de trofee 'Ondernemer van het Jaar'

Winnaars voorgaande jaren

2021: Henk Bone, Bone Interieurwerken
2020: geen verkiezing door corona
2019: geen verkiezing door corona
2018: Arjan Rijkers en Kees Smolders, Herberg in het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke Bosmuis
2017: Pieter Bax, Luxlight
2016: Willem Neutkens en Bart Theuws, restaurant Bij de Neut, restaurant Woest en Willy Nacho
2015: Arthur Burgmans, Multifix
2014: Fred Das, Dhatec
2013: Familie Martens, Camping De Paal
2012: Sandra Bottram-de Louwere, Puckababy
2011: Adriaan van Heeswijk, Bakkerij van Heeswijk
2010: Louis Vosters, Wilvo
2009: Gerard van Keulen, De Putse Hoeve
2008: Jan Burgmans, Bruns