Ondernemerscontact Bergeijk (OCB)

Op dinsdagavond 21 mei organiseren Platform Ondernemend Bergeijk (POB) en de gemeente Bergeijk het Ondernemerscontact Bergeijk (OCB) in theater de Kattendans. Dit is dé avond voor ondernemend Bergeijk om te netwerken, interessante sprekers te horen en bij de bekendmaking van 'Ondernemer van het Jaar' te zijn.

Aanmelden voor het ondernemerscontact van dit jaar is helaas niet meer mogelijk, de zaal zit vol.

Tijdens het Ondernemers Contact Bergeijk (OCB) wordt de ‘Ondernemer van het jaar’ prijs uitgereikt. Iedereen, of het nu medewerkers, zakenpartners of inwoners zijn, kan ondernemers voordragen voor deze prijs die vooral voor waardering staat. De jury, die volledig bestaat uit Bergeijkse ondernemers, maakt uiteindelijk een selectie van drie ondernemers die kans maken op de titel ‘Ondernemer van het jaar.’ Met trots presenteren we de drie genomineerden:

Bas Jansen (Jansen Verhuur)
Jansen Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwgereedschappen, tuinmachines en steigermaterialen. Bij eigenaar Bas Jansen staat klantvriendelijkheid, flexibiliteit en snelheid hoog in het vaandel. Hij zet in op het gebruik van duurzame en moderne machines. Samen met zijn gedreven team zorgt hij ervoor dat klanten veilig, efficiënt en duurzaam kunnen werken.

Chaya Cox (Rensiszorg en Anders van Smaak)
Rensiszorg en Anders van Smaak bieden beide maatwerk aan mensen met een verstandelijke hulpvraag. Waar ‘Rensiszorg’ logeren, deeltijdwonen en wonen biedt aan kinderen en jongvolwassenen, biedt ‘Anders van Smaak’ dagbesteding en leerplekken voor jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De synergie tussen beide bedrijven van directeur Chaya Cox zorgt voor invulling van persoonlijke ontwikkeling waarbij algemeen welzijn en trots altijd centraal staat.

Rob de Bruyn (De Bruyn Metaal)
Al meer dan 30 jaar is De Bruyn Metaal actief in de metaalsector. Directeur Rob de Bruyn focust zich met zijn onderneming expliciet op plaat-, koker- en buiswerk. Langdurig partnerschap met klanten vormt het fundament van zijn bedrijf. Hij investeert in belangrijke innovaties op het gebied van automatisering en robotisering. Maar de belangrijkste kracht van zijn bedrijf is het vakmanschap en de mentaliteit van zijn ruim 50 medewerkers.

Tijdens de bijeenkomst hoor en zie je meer over deze ondernemers en hun bedrijven. Op die avond wordt ook bekendgemaakt wie de trofee voor 'Ondernemer van het Jaar' mee naar huis mag nemen.

Afbeeldingen van deelnemers met namen erbij

Winnaars voorgaande jaren:

2022: Ruud Bellemakers, HoBe BV
2021: Henk Bone, Bone Interieurwerken
2020: geen verkiezing door corona
2019: geen verkiezing door corona
2018: Arjan Rijkers en Kees Smolders, Herberg in het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke Bosmuis
2017: Pieter Bax, Luxlight
2016: Willem Neutkens en Bart Theuws, restaurant Bij de Neut, restaurant Woest en Willy Nacho
2015: Arthur Burgmans, Multifix
2014: Fred Das, Dhatec
2013: Familie Martens, Camping De Paal
2012: Sandra de Louwere, Puckababy
2011: Adriaan van Heeswijk, Bakkerij van Heeswijk
2010: Louis Vosters, Wilvo
2009: Gerard van Keulen, De Putse Hoeve
2008: Jan Burgmans, Bruns

Ruud Bellemakers houdt de trofee 'Ondernemer van het jaar' boven zijn hoofd