Seniorencoach: Debby Landzaat

Naam:  Debby Landzaat
Telefoonnummer: 06 - 22 39 26 72
E-mailadres: d.landzaat@bergeijk.nl

Debby Landzaat stelt zich aan u voor als seniorencoach van de gemeente Bergeijk. Niet “van hier” maar geboren in Rijen in 1974 en woont nu in Bladel, en sinds 2003 in dienst van Zorg in Oktober (RSZK).

Wat doet zij in haar huidige functie?

Via Zorg in Oktober is Debby in contact gekomen met BErgeijkACTIVE en draagt haar steentje bij aan het netwerk voor de senioren in de gemeente. In ontmoetingen met de diverse dorpsraden, ouderenorganisaties en lokale initiatieven geeft zij steun en advies om het brede aanbod voor onze senioren een goede basis te geven.  Samen met haar collega coaches zetten zij zich in voor activiteiten voor jong en oud.

Waarvoor kunnen inwoners/organisaties/verenigingen haar benaderen?

Debby gaat er van uit dat de senioren zelf als geen ander weten welke activiteiten passend zijn voor hen, en hoort dan ook graag waar zij van betekenis kan zijn en gelooft in de kracht van de dorpen om mooie dingen te ontwikkelen door en voor de bewoners. Met haar enthousiaste en positieve blik is zij nieuwsgierig naar nieuwe initiatieven en helpt daar graag aan mee.

Wat is haar favoriete bezigheid buiten het werk om?

Debby besteed haar dag graag aan wandelen en rennen met de hond, zwemmen, creatief bezig zijn en gaat met de motor op zoek naar leuke terrasjes.

Zij hoopt u snel te zien!