Naam: Theun van Ekkendonk
Telefoonnummer: - 
E-mailadres: t.ekkendonk@bergeijk.nl 

Sportcoach Theun van Ekkendonk werkt sinds 2020 met veel passie en plezier in de gemeente Bergeijk.

Wat doet hij in zijn huidige functie?

Theun verzorgt de gymlessen op vijf verschillende basisscholen in de gemeente Bergeijk. Hij organiseert samen met zijn collega Niels Reijnders en Michelle Weterings, namens Bergeijk Active, diverse sportevenementen voor de basisschooljeugd. Dit doen ze met diverse workshops/sportclinics en evenementen. Daarnaast werken de sportcoaches als verbinder tussen sportverenigingen en de basisschooljeugd in de zoektocht naar nieuwe leden. Ook kijken ze mee met kinderen om te ontdekken welke sport het beste aansluit bij zijn/haar wensen. 

Waarvoor kunnen inwoners/organisaties/verenigingen hem benaderen?

Je kunt Theun benaderen ter ondersteuning bij een organisatie/vereniging voor bijvoorbeeld het werven van nieuwe leden of het promoten van de sport. Hierbij kan hij ondersteunen bij het organiseren van diverse sportactiviteiten. Daarnaast kan hij helpen met het vinden van een sport/vereniging die aansluit bij de interesses van een kind. Dit allemaal voor de basisschooljeugd van 4 t/m 12 jaar.

Wat is zijn favoriete bezigheid buiten het werk om?

Naast het werk is Theun erg sportief bezig. Hij speelt voetbal bij v.v. De Raven en vind het erg leuk om te skiën. Daarnaast is hij lid van cv de Prutsers uit Westerhoven. Verder heeft hij veel interesse in diverse outdoor sporten en verdiept hij zich graag in bekende en minder bekende sporten.
Naast sporten houd hij vooral van gezelligheid. Het sociale contact met vrienden, een terrasje, een lekker hapje eten en het bezoeken van een voetbalwedstrijd, concert en festivals.