Naam:  Myrna Tenbültn
Telefoonnummer: 06 - 20 38 89 19
E-mailadres: unieksporten@kempengemeenten.nl 

Myrna Tenbült is een beweegcoach bij Uniek Sporten in de Kempengemeenten (Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel-de Mierden). Myrna heeft met veel plezier de opleiding Sportkunde gehaald op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze woont in Bladel. Ze kan genieten om meerdere mensen in beweging te krijgen, en ze het plezier van bewegen te laten ervaren.  

Wat doet zij in haar huidige functie? 

Myrna werkt vanuit zorgorganisatie Oktober voor de Kempengemeenten. Als beweegcoach van Uniek Sporten krijgt ze vragen binnen van mensen die een beperking of drempel ervaren om te gaan bewegen. Dit kan verschillende redenen hebben zoals: overgewicht, revalideren, verstandelijke beperking, ADHD, autisme, NAH, senioren etc. Ook zet ze zich in om het (aangepast) aanbod in de Kempengemeenten uit te breiden, waardoor meerdere mensen die een beperking ervaren kunnen gaan bewegen.

 Waarvoor kunnen inwoners/organisaties/verenigingen haar benaderen?

Inwoners kunnen Myrna benaderen met een beweegvraag als ze op zoek zijn naar een beweegaanbod, maar lastig vinden om de eerste stap te nemen. Of als ze op zoek zijn naar beweegaanbod dat ze missen in de Kempengemeenten. 

Organisaties en verenigingen kunnen haar benaderen voor het meedenken, implementeren en promoten van aangepast beweegaanbod. Hierbij kan gedacht worden aan nieuw aanbod, of bijvoorbeeld ledenwerving. 

Wat is haar favoriete bezigheid buiten werk om? 

Myrna is een bezig bijtje en gaat graag fitnessen, wandelen in de bossen, uit en terrasjes pakken met vriendinnen, carnavalswagen bouwen met de vriendengroep en op skivakantie. Ook is ze vrijwilliger bij de organisatie één tegen eenzaamheid. 

Loop je vast op het vinden van een geschikte vereniging, zoek je iets buiten het reguliere aanbod, heb je een specifieke sportvraag waardoor het moeilijk is een juiste beweegplaats/vereniging te vinden. Kom dan in beweging, en neem contact op met Myrna. Je mag haar altijd bellen, mailen of appen.