Het helpen van mensen is iets wat ik graag doe. Binnen gemeente Bergeijk hebben we een mooi en gezellig buitendienstteam. Doordat ik pas enkele maanden in dienst ben bij de gemeente Bergeijk weet ik nog niet alles. Maar dat is helemaal geen probleem. Als ik iets niet weet dan schieten mijn collega’s me te hulp.

Ik krijg ook alle vrijheid mezelf te ontwikkelen.

Na 6 jaar de Calamiteitendienst voor de gemeente Bladel te hebben uitgevoerd vanuit een functie binnen een aannemingsbedrijf wilde ik graag een baan bij de gemeente om meer gemeentewerk te kunnen doen. Bij de gemeente Bergeijk zag ik een vacature Medewerker Buitendienst die voor mijn gevoel precies in mij straatje paste. Ik heb daarom ook direct gesolliciteerd en ben nu inmiddels alweer enkele maanden in dienst bij de gemeente Bergeijk.

"Door mijn 22 jaar ervaring als brandweerman heb ik de nodige kennis opgedaan die ik binnen gemeente Bergeijk goed kan toepassen!"

Als Medewerker Buitendienst verhelp ik klachten en storingen en volg ik meldingen van inwoners op. Daarnaast verricht ik diverse onderhoudswerken in de openbare ruimte van de gemeente Bergeijk. Het werk en de sfeer bevallen mij uitermate goed.

Wil je iets kunnen betekenen voor de inwoners van gemeente Bergeijk en werken in een prettige werkomgeving? Dan is werken bij onze gemeente zeker ook iets voor jou!

Collega Wilfred buiten aan het werk