Als griffier ben ik het eerste aanspreekpunt voor de raad. Ik adviseer, ondersteun en faciliteer de raad en de (raads-)commissies in hun werkzaamheden.

Ik vind positief aan de gemeente Bergeijk dat er wordt gewerkt vanuit het uitgangspunt: ja, tenzij in plaats van nee, tenzij. We maken dingen gezamenlijk mogelijk. Hierbij kun je altijd rekenen op je collega’s.

“Binnen de gemeente Bergeijk wordt én keihard gewerkt én hard ontspannen."

Een goede mix tussen werk en privé. Collega’s zien elkaar graag. Zo hebben we wandel- en fietsgroepen, kookclubjes en vieren we ieder jaar kermis & carnaval samen. Daarbij is het meer regel dan uitzondering dat we als team ‘Bergeijk’ winnen op de Ambtenarensportdag.

In 2017 ben ik gestart als juridisch adviseur bij de gemeente Bergeijk. Een prachtige kans voor iemand met (destijds) nog weinig werkervaring. Gedurende 4,5 jaar heb ik in de rol van juridisch adviseur al kennis kunnen maken met het werk van de raadsgriffier. Toen de vacature van raadsgriffier vrij kwam, heb ik daarop meteen gesolliciteerd.

Als je ook met een big smile aan familie & vrienden wil vertellen over je werk, dan zou ik niet te lang wachten met reageren  op een vacature bij de gemeente Bergeijk.

Griffier aan het werk tijdens raadsvergadering