De leden van het college van B&W hebben geen vast spreekuur, maar via het bestuurssecretariaat kunt u telefonisch een afspraak maken voor zaken die betrekking hebben op ieders eigen portefeuille.

Voor een afspraak met burgemeester Arinda Callewaert-de Groot of met wethouder Marko van Dalen kunt u bellen met 088 - 497 08 21.

Wilt u een afspraak maken met wethouder Mathijs Kuijken, wethouder Stef Luijten of gemeentesecretaris / algemeen directeur Dries Ewalds? Dan belt u met 088 - 497 03 08.

Ook kunt u een e-mail sturen naar het bestuurssecretariaat: bestuurssecretariaat@bergeijk.nl.

Aanmelding kampioen(en)

Als gemeente zijn we trots op onze kampioenen en op de mensen die op een of andere manier een bijzonder prestatie leveren. Wij willen hier graag aandacht aan besteden door deze mensen te huldigen. Heeft uw vereniging een lid of een team dat een nationale, Europese- of wereldtitel heeft behaald? Meld dan het team of de persoon aan bij het gemeentebestuur van Bergeijk. Dit kan ook bij een kampioenschap in de culturele wereld, zoals muziek-, zang- en dansactiviteiten.

Kampioen(en) aanmelden

Gemeentelijke onderscheiding

Voor een voorstel voor een gemeentelijke onderscheidingen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat op telefoonnummer 088 - 497 08 21 of per e-mail: bestuurssecretariaat@bergeijk.nl.

DigiD linkVoorstelformulier gemeentelijke onderscheiding

Voorstelformulier gemeentelijke onderscheiding
(digitaal invullen, printen en ondertekend opsturen)

Koninklijke onderscheiding

Voor het aanvragen van een Koninklijke onderscheidingen of voor overige informatie met betrekking tot een Koninklijke onderscheiding kunt u bellen met het bestuurssecretariaat. Het bestuurssecretariaat is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 497 03 08 of per e-mail: bestuurssecretariaat@bergeijk.nl.

Koninklijke onderscheiding, lintje

Uitnodigingen en representatie

Wilt u het college van burgemeester en wethouders uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid zoals bijvoorbeeld een feest, evenement of jubileum? Stuur ons de uitnodiging dan tijdig (minimaal zes weken van tevoren) toe via bestuurssecretariaat@bergeijk.nl. Geef ook aan wat u verwacht van de collegevertegenwoordiging: bijvoorbeeld aanwezigheid, een onthulling, een toespraak of een voorwoord.

We stellen het op prijs wanneer u zelf een foto maakt en deze voor publicatie mailt naar communicatie@bergeijk.nl en in cc naar bestuurssecretariaat@bergeijk.nl