Bij de gemeente Bergeijk werk je dagelijks samen met leuke collega’s binnen een informele en open werksfeer. We werken hard, maar er is ook volop ruimte voor gezelligheid en humor!

Wij geloven in jouw talent! Daarom krijg je binnen Bergeijk volop eigen verantwoordelijkheid. Aangezien we grote ambities hebben, verwachten we dat van jou ook! Zo werk je aan interessante projecten binnen de gemeente. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw collega’s. Onze organisatie is klein en de lijnen zijn kort en informeel. Maak het verschil in Bergeijk! 

Het is leuk werken bij gemeente Bergeijk en wij waarderen jou als collega. Daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Overleg hal beneden

Flexibel werken

Hoe fijn is het om grotendeels je eigen werktijden in te delen? Een fulltime baan is volgens de Cao 36 uur per week. Bij ons kun je ervoor kiezen om maximaal 40 uur te werken en daarmee extra verlof op te bouwen. Doordat het gemeentehuis geopend is van 07.00 - 22.00 uur bepaal je binnen bloktijden zelf grotendeels wanneer je werkdag begint en eindigt. Ook is het bespreekbaar om jouw 36 uur in 4 dagen van 9 uur te werken, zodat je lekker een extra dag vrij hebt! Tenslotte vinden we dat je ook thuis moet mogen werken, uiteraard wel indien jouw werk dit toelaat!

Flexibel werken

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt binnen de gemeente Bergeijk een mooi salaris volgens de cao Gemeenten. Naast dit salaris krijg je ook nog eens 17,05% van jouw bruto maandsalaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Dit kun je gebruiken om een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens in te richten of je bruto maandsalaris te verhogen. Daarnaast kun je het ook fiscaalvoordelig gebruiken voor opleidingskosten.

Natuurlijk is jouw pensioen ook top geregeld via het ABP, het grootste pensioenfonds van Nederland. Je ontvangt een vergoeding reiskosten woon-werkverkeer (€ 0,19 netto per kilometer) en profiteert bovendien van een Collectiviteitskorting bij drie zorgverzekeraars. Ook ontvang je een tegemoetkoming in de ziektekosten en een Collectieve korting voor aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering. En als kers op de taart krijg je ook een mooie smartphone die je ook privé mag gebruiken.

Tevreden collega's in de gang

Opleiding en ontwikkeling

Wij vinden het heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom bieden we jou daar volop de ruimte voor. We benutten jouw talenten en bieden jou een eigen trainingsaanbod via de BErgeijkSMART Academy met interessante workshops en leuke trainingen. Via de digitale academy krijg je ook toegang tot meer dan 500 online trainingen en e-learnings. Tenslotte bieden we je de mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen.

Medewerker toont brochure BErgeijk SMART Academy

Werkgeluk en werk-privé balans

Werken is leuk, maar moet dat natuurlijk ook blijven! Wij vinden werkgeluk, vitaliteit en gezondheid erg belangrijk. Daarom krijg je binnen de gemeente de mogelijkheid voor persoonlijke coaching door een externe coach. Daarnaast organiseren we regelmatig lunchbijeenkomsten waar je bijgepraat wordt over algemene ontwikkelingen binnen de gemeente. Zo blijf je op de hoogte van wat er allemaal speelt in Bergeijk.

Uiteraard zijn onze werkplekken ergonomisch en beschikken we over zowel zit- sta bureaus. Daardoor is er voor jou altijd een perfecte werkplek voorhanden. Als je fulltime werkt ontvang je 190 verlofuren per jaar. Daarnaast is het ieder jaar mogelijk om 4 werkweken verlof bij te kopen. Deze extra verlof werkweken vervallen pas na 5 jaar.

Hoog-laag bureau

Samenwerken en ontmoeten

Sociaal contact met collega’s is erg belangrijk voor jouw werkbeleving en dit bevordert de Teambuilding! In het splinternieuw ingerichte gemeentehuis vind je verschillende plekken om collega’s informeel te ontmoeten. Zo kun je gezellig samen lunchen in het bedrijfsrestaurant of op het terras. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige uitjes en bijeenkomsten zoals het clusteruitstapje, uitstapje personeelsvereniging, Sportdag met de Kempengemeenten, kerstborrel en het nieuwjaarsontbijt.

Kantine Bergeijk
Boks samenwerken