Beheer Openbare Ruimte

Wie zijn de groenprofessionals van Vebego Groen en KempenPlus?

Sinds 1 januari 2023 verzorgt Vebego Groen in samenwerking met KempenPlus het groenonderhoud in de gemeente Bergeijk. Ontdek hier wie ze zijn en wat ze allemaal doen.

Bergeijkse ambitie

In 2022 hebben we in Bergeijk een aanbestedingstraject opengezet voor een meerjarencontract voor het integrale groenonderhoud in de gemeente Bergeijk. We waren daarin op zoek naar een partner voor de lange termijn, die het huidige groen onderhoudsniveau in Bergeijk kan voorzetten. Want die scoort met een 7 gewoon heel goed. Daarnaast zochten we een partij met kennis en ervaring, die mee kan kijken naar ons huidige beleid, nieuwe ideeën heeft voor groenprojecten/initiatieven en kan ondersteunen bij lopende duurzame initiatieven. En dat is gelukt. Samen met Vebego Groen en de bekende gezichten van KempenPlus werken we de komende jaren verder aan een onze gezamenlijke ambitie om Bergeijk nog groener en leefbaarder te maken.

Heeft u vragen of een idee voor een burgerparticipatieproject?

Laat het ons weten! 

Wie is Vebego Groen?

Vebego Groen is kennispartner, aannemer en uitvoerder in de groenvoorziening. Met ruim 800 collega’s zetten wij ons dagelijks in voor een groene en gezonde leefomgeving, waarin iedereen meedoet. Wonen, werken en leven in een gezonde omgeving met werk dat ertoe doet. Zo leveren we samen met onze opdrachtgevers een bijdrage aan een betere en gezondere samenleving.

Wie is KempenPlus?

KempenPlus is het participatiebedrijf van de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden.  Ze helpen inwoners van de Kempengemeenten, die daar ondersteuning bij nodig hebben, om terug aan het werk te gaan. Bij voorkeur gaan cliënten aan het werk gaan bij reguliere werkgevers. Lukt dat niet dan kijken we naar andere mogelijkheden. KempenPlus is gevestigd in Bladel en met 750 medewerkers één van de grootste werkgevers in de regio.

Logo KempenPlus

Activiteitenkalender

De collega's van Vebego staan, als groenpartner in de gemeente Bergeijk,  midden in de wijk. In het groen, op straat en vooral tussen de mensen. Ze zetten zich jaarrond in, zodat de inwoners kunnen genieten van een mooie straat, een schoon park en een veilige speeltuin. In de activiteitenkalender  kun je zien wat ze doen, wanneer ze dat doen en waarom. Wel zo handig! 

Download hier de activiteitenkalender van Vebego

Vebego nieuws

 • Tuinvogeltelling 2024: tel je mee?

  De Tuinvogeltelling wordt jaarlijks georganiseerd om inzicht te krijgen in de vogelpopulatie in Nederlandse tuinen en balkons.

  Ijsvogel
 • 4 handige winter tuintips

  De dagen worden korter en de kou hangt in de lucht. Je tuin verandert steeds meer in een winterlandschap. Jouw tuin kan wel wat extra zorg gebruiken voor de komende maanden.

 • Tuintips voor de herfst!

  We nemen afscheid van de zomer en de herfst heeft zijn intrede gemaakt. De dagen worden langzaam weer korter en hier en daar begint al wat blad te vallen.

  Zwarte merel zit op een tak in een boom

Adres

Gemeentehuis Bergeijk
Burg. Magneestraat 1 | 5571 HB
Postbus 10.000 | 5570 GA Bergeijk

Gebruikt u voor uw bezoek aan de gemeente Bergeijk navigatie? Gebruik dan de postcode.
Sommige navigatiesystemen verwijzen u naar Luyksgestel in plaats van Bergeijk.

Contact

E-mail: info@bergeijk.nl
Telefoon: +31 (0)497 - 551 455

Wordt u gebeld door (088) 497… of (088) 498…? Dan belt de gemeente u.
Medewerkers bellen u dan rechtstreeks.

Praat mee op social media!

Facebook Twitter Linkedin Instagram YouTube