Beheer Openbare Ruimte

Wie zijn de groenprofessionals van Vebego Groen en KempenPlus?

Sinds 1 januari 2023 verzorgt Vebego Groen in samenwerking met KempenPlus het groenonderhoud in de gemeente Bergeijk. Ontdek hier wie ze zijn en wat ze allemaal doen.

Bergeijkse ambitie

In 2022 hebben we in Bergeijk een aanbestedingstraject opengezet voor een meerjarencontract voor het integrale groenonderhoud in de gemeente Bergeijk. We waren daarin op zoek naar een partner voor de lange termijn, die het huidige groen onderhoudsniveau in Bergeijk kan voorzetten. Want die scoort met een 7 gewoon heel goed. Daarnaast zochten we een partij met kennis en ervaring, die mee kan kijken naar ons huidige beleid, nieuwe ideeën heeft voor groenprojecten/initiatieven en kan ondersteunen bij lopende duurzame initiatieven. En dat is gelukt. Samen met Vebego Groen en de bekende gezichten van KempenPlus werken we de komende jaren verder aan een onze gezamenlijke ambitie om Bergeijk nog groener en leefbaarder te maken.

Heeft u vragen of een idee voor een burgerparticipatieproject?

Laat het ons weten! 

Wie is Vebego Groen?

Vebego Groen is kennispartner, aannemer en uitvoerder in de groenvoorziening. Met ruim 800 collega’s zetten wij ons dagelijks in voor een groene en gezonde leefomgeving, waarin iedereen meedoet. Wonen, werken en leven in een gezonde omgeving met werk dat ertoe doet. Zo leveren we samen met onze opdrachtgevers een bijdrage aan een betere en gezondere samenleving.

Wie is KempenPlus?

KempenPlus is het participatiebedrijf van de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden.  Ze helpen inwoners van de Kempengemeenten, die daar ondersteuning bij nodig hebben, om terug aan het werk te gaan. Bij voorkeur gaan cliënten aan het werk gaan bij reguliere werkgevers. Lukt dat niet dan kijken we naar andere mogelijkheden. KempenPlus is gevestigd in Bladel en met 750 medewerkers één van de grootste werkgevers in de regio.

Logo KempenPlus
  • September = Snoei bomen in Bergeijk

    Vanaf september gaat Vebego Groen, als partner van de gemeente Bergeijk, van start met het snoeien van de bomen in Bergeijk. In totaal hebben we ongeveer 4500 bomen die gesnoeid moeten worden.

  • Juni = Knippen van hagen en bodembedekkers

    Het is alweer juni en dat betekent dat we zijn begonnen met het knippen van de bodembedekkers en hagen.

  • Sander aan het woord

    Sander Poyck is projectmanager bij Vebego Groen en het aanspreekpunt voor de Bergeijkse inwoners als het gaat om het openbaar groen.

Adres

Gemeentehuis Bergeijk
Burg. Magneestraat 1 | 5571 HB
Postbus 10.000 | 5570 GA Bergeijk

Gebruikt u voor uw bezoek aan de gemeente Bergeijk navigatie? Gebruik dan de postcode.
Sommige navigatiesystemen verwijzen u naar Luyksgestel in plaats van Bergeijk.

Contact

E-mail: info@bergeijk.nl
Telefoon: +31 (0)497 - 551 455

Wordt u gebeld door (088) 497… of (088) 498…? Dan belt de gemeente u.
Medewerkers bellen u dan rechtstreeks.

Praat mee op social media!

Facebook Twitter Linkedin Instagram YouTube