• Inloopbijeenkomst Ontwerp Bestemmingsplan Eurocircuit

  De Gemeente Valkenswaard heeft de toekomst van het Eurocircuit vertaald in een ontwerp bestemmingsplan dat ter inzage ligt tot en met 22 juni 2023. Om het ontwerp bestemmingsplan toe te lichten wordt er een algemene inloopavond georganiseerd op dinsdagavond 6 juni van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis van Valkenswaard.

 • NL-Alert testbericht op maandag 5 juni 2023. Ontvang jij ‘m ook?

  NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat je waarschuwt en informeert over noodsituaties. Op maandag 5 juni 2023 zendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit in heel Nederland.

 • Militaire oefening van 5 t/m 16 juni 2023

  Van 5 t/m 16 juni 2023 vindt er een militaire oefening plaats binnen de gemeente Bergeijk.  De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht.

 • Opening vernieuwde duurzame visvijvers Bergeijk

  Op vrijdag 26 mei 2023 opende wethouder Mathijs Kuijken met trots het vernieuwde visvijvercomplex, bestaande uit de Burgemeester Schaepman vijver en Burgemeester Lindersvijver.

 • KIT controle Bergeijk

  Op 23 mei heeft het Kempen Interventie Team (KIT) een bestuurlijke, integrale controle uitgevoerd op een locatie in Riethoven. Hierbij waren gemeente, ODZOB, VRBZO en politie aanwezig.

  ("")
 • Ondertekenen intentieverklaring verduurzamen Waterlaat Bergeijk

  Wethouder Stef Luijten heeft namens de gemeente Bergeijk op 26 april jl. een intentieverklaring ondertekend met bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Waterlaat in Bergeijk.

 • Verkeersdiploma’s voor leerlingen groep 7/8

  Alle leerlingen van de 9 scholen in de Gemeente Bergeijk zijn geslaagd voor zowel het theoretisch als praktisch examen. En dat is een felicitatie waard! 

 • Start 5e editie Sjors in Bergeijk

  Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn ook dit jaar weer de beste vriendjes van basisschoolleerlingen in Bergeijk. Het succesvolle project laat kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennismaken met uiteenlopende activiteiten.

 • Eikenprocessierups: aanpak bestrijding 2023-2026

  In Bergeijk werken we al een aantal jaren volgens een uitgebreid bestrijdingsplan. Hierbij zetten we vooral in op een zo natuurlijke mogelijke aanpak van de eikenprocessierups.