• Afvalinzameling Bergeijk 2024

  De nieuwe afvaldata voor 2024 zijn bekend. Wil je een overzicht van alle afval ophaalmomenten (inclusief oud-papier) voor uw adres?

 • Installatie nieuwe leden jeugdgemeenteraad

  Op woensdag 29 november is de nieuwe jeugdgemeenteraad geïnstalleerd! Na een aantal inspirerende startbijeenkomsten in de maand september, waar groep 7 leerlingen kennis konden maken met de gemeente en de burgemeester, was het tijd voor de officiële installatie van 10 nieuwe jeugdleden.

 • Informatieavond Fietsstraat Walik

  Op 26 april 2022 hebben wij u geïnformeerd over de opstart van de ontwerpfase van de herinrichting van de Hobbel en Broekhovenseweg binnen de kom van de kern Walik. De herinrichting van de Hobbel en Broekhovenseweg binnen de kom van Walik maakt onderdeel uit van het tracé van de snelle fietsverbinding Bergeijk – Stedelijk gebied nu beter bekend als het project F67 – De Kempenroute.

 • Informatieavond herinrichting Kerkpad en Frater Romboutsstraat ’t Loo

  Een groot gedeelte van de uitbreidingswijk Terlo is bebouwd en bewoond. Daarom willen we in de 2e helft van 2024 gaan starten met de herinrichting van de wijk Kerkpad en een gedeelte van de Frater Romboutsstraat.

 • Mantelzorgwaardering 2023

  Mantelzorg overkomt je. Je rolt erin omdat jouw naaste hulp nodig heeft.

 • Feestelijke bijeenkomst huwelijksjubilarissen

  Op dinsdag 21 november organiseerde de gemeente Bergeijk een feestelijke bijeenkomst voor de echtparen die hun gouden (50 jaar), diamanten (60 jaar) of briljanten (65 jaar) huwelijk vieren in 2023. In 2023 vieren in Bergeijk maar liefst 71 echtparen hun gouden huwelijk, 36 echtparen hun diamanten huwelijk en 7 echtparen hun briljanten huwelijk.

 • Koninklijke Onderscheiding voor René Hoeks

  Burgemeester Arinda Callewaert heeft op zaterdag 18 november René Hoeks (75) koninklijk mogen onderscheiden. Hij werd benoemd tot ‘Lid in de Orde van Oranje Nassau’.

 • Join Us helpt en maakt jongeren sociaal sterker!

  Voel jij je vaak alleen? Wil je graag leuke dingen doen met leeftijdsgenoten?

 • Infobijeenkomst Collectieve Zorgverzekering

  Verschillende zorgverzekeraars hebben inmiddels de nieuwe premiebedragen voor 2024 bekendgemaakt. Tot en met 31 december 2023 kun je overstappen van zorgverzekering en/of wijzigingen in je polis aanbrengen.