• Laatste bouwfase uitkijktoren Einderheide in Riethoven (N69)

  We hebben het hoogste punt bereikt! De constructiewerkzaamheden van de prachtige houten uitkijktoren zijn succesvol afgerond. Met zijn imposante hoogte van 26 meter steekt de toren al boven de bomen uit, waardoor hij al van ver zichtbaar is, zowel vanuit de omgeving als vanaf de N69.

  Uitkijktoren met bouwhek eromheen en bouwmaterialen eromheen
 • Winnaars sport- en cultuurgala 2023-2024 bekend

  Woensdag 3 april was een avond vol glans en glorie in theater de Kattendans, waar de winnaars van het jaarlijks sport- en cultuurgala met veel trots zijn bekendgemaakt. Wethouder Stef Luijten reikten prijzen uit aan onze lokale sport- en cultuurhelden, waarmee hun buitengewone prestaties en toewijding werden beloond.

  Groepsfoto met alle winnaars van het sport- en cultuurgala
 • Vrijwilligersonderscheiding voor drie inwoners van de Weebosch

  Op vrijdag 29 maart 2024 heeft wethouder Marko van Dalen een welverdiende gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding uitgereikt aan drie inwoners van de Weebosch. Ellen Burgmans, Herman Ritter en Jan Hoeks ontvingen deze eervolle onderscheiding voor hun jarenlange inzet in de gemeente Bergeijk.

  Wethouder Marko van Dalen met 3 vrijwilligers met de onderscheiding en een bos bloemen in de hand
 • 'Berichten over uw Buurt' - Bekendmakingen van de overheid direct in de inbox

  In de week van 22 t/m 26 april 2024 ontvangen inwoners van de gemeente Bergeijk maximaal één keer per week een e-mail van Overheid.nl met daarin bekendmakingen van de overheid. Het gaat om inwoners die 25 jaar en ouder zijn en die een
  e-mailadres hebben opgegeven in MijnOverheid.

  Hijskraan met huisje met tekst daarbij 'gaan mijn buren verbouwen' met uitleg over digitalisering
 • Start nieuwbouwproject Kindcentrum-Oost

  Op 4 juli 2023 besloot de gemeenteraad tot de nieuwbouw van een gezamenlijke huisvesting van de Atalenta-basisscholen Prinses Beatrix en De Zonnesteen in de vorm van Kindcentrum-Oost. De gemeenteraad wees daarbij de Domineestraat/Kerkstraat aan als locatie voor de nieuwbouw.

  Een jongetje staat en houdt een knutselwerkje omhoog in zijn handen, met op de achtergrond een meisje aan tafel die toekijkt
 • Start werkzaamheden reconstructie Burgemeester Magneestraat

  Vorige week zijn we gestart met de werkzaamheden aan, voorlopig de laatste van de 3 grote reconstructies in de kern Bergeijk, de Burgemeester Magneestraat en een klein gedeelte van de Kleine Broekstraat. De riolering wordt vervangen, een nieuw hemelwaterriool wordt aangelegd voor een betere waterhuishouding en de weg krijgt hier een nieuwe inrichting.

 • Besparen op boodschappen en tóch lekker en gezond eten!

  Gratis cursus Goedkoop Gezonde Voeding.

  Sla, broccoli, groene kool, bleekselderij en courgette op een hoopje bij elkaar
 • Voorjaar tuintips

  Een voorzichtig zonnetje, groene knoppen in de bomen… het voorjaar komt er aan en wij hebben al heel veel zin om naar buiten te gaan. Ecoloog Erroll Kanters heeft weer een aantal handige tuintips voor jullie op papier gezet.

  Tak met witte bloemen
 • Start werkzaamheden reconstructie Burgemeester Magneestraat

  Half maart 2024 zijn we gestart met de werkzaamheden aan, voorlopig de laatste van de 3 grote reconstructies in de kern van Bergeijk, de Burgemeester Magneestraat en een klein gedeelte van de Kleine Broekstraat.

  Kaart waarop de acht verschillende uitvoeringsfases zijn aangegeven.