• Ontmoet nieuwe mensen op de events van Lofjoe!

  Voor mensen met een verstandelijke beperking of leerachterstand.

 • KBO Bergeijk brengt bezoek aan gemeentehuis

  Op 25 juli hebben we ruim 80 belangstellenden van de seniorenvereniging KBO Bergeijk ontvangen op het gemeentehuis.

 • 3 weken geen gemeenteberichten

  I.v.m. de vakantieperiode zal er de komende 3 weken geen Eyckelbergh verschijnen. Om op de hoogte te blijven van de gemeenteberichten adviseren wij je onze website en sociale media kanalen in de gaten te houden.

 • 3 grote herinrichtingsprojecten kern Bergeijk 2023/2024

  Na de oplevering van de Diepveldenweg vorig jaar, zijn we op dit moment bezig met een grote reconstructie aan het Eykereind, het gedeelte tussen de rotonde bij de brandweerkazerne en de rotonde Fressevenweg/Enderakkers, in Bergeijk. We zijn hier in maart jl. gestart met het vervangen van de riolering (inclusief nieuw hemelwaterriolering) en het kabel- en leidingwerk van nutsbedrijven.

 • Bankje voor 100-jarige de heer J. Fransen

  Hiep hiep hoera! Op vrijdag 14 juli heeft de heer Jan Fransen uit Bergeijk de prachtige leeftijd van 100 jaar bereikt!

 • Bijzondere vondsten tijdens archeologische opgraving in Riethoven

  Tijdens een archeologische opgraving op het terrein van de bouwlocatie ‘Achter de Sleutel’ in Riethoven zijn twee bijzondere graven uit de Vroege Middeleeuwen ontdekt.

 • Fietsverbinding F67 - De Kempenroute ondersteunt Bergeijkse fietsambitie

  De raad heeft op dinsdag 4 juli ingestemd met het korte termijn maatregelen pakket Randweg A2. Onderdeel van dit pakket is de aanleg van de (snel)fietsroute F67 – De Kempenroute, van Bergeijk naar Eindhoven en van Reusel naar Eindhoven

 • Gemeenteraad kiest voor nieuwbouw basisschool Beatrix-Zonnesteen

  Met trots kunnen we melden dat de gemeenteraad op 4 juli 2023 heeft besloten tot nieuwbouw voor de basisschool Beatrix-Zonnesteen (een nieuw kindcentrum met ongeveer 270 leerlingen) op de locatie Domineestraat/Kerkstraat.

 • Zomer tuintips

  Na een zowel nat als droog voorjaar is nu het zomerseizoen aangebroken. De perfecte tijd om aan de slag te gaan in je tuin of op je balkon! Maar hoe houd je je tuin groen tijdens de hitte en zorg je dat de vogels comfortabel blijven?