• Gebruik je stem op 15 maart 2023!

  Op woensdag 15 maart 2023 mag je stemmen voor de waterschapsverkiezingen en de verkiezingen voor Provinciale Staten. Wat vind jij belangrijk? Er valt echt iets te kiezen! Jouw stem telt.

 • Vebego Groen en KempenPlus houden Bergeijk groen

  Wie weet het nog? In 2013 werd Bergeijk uitgeroepen tot ‘groenste dorp van Europa’. Ondanks dat dit alweer 10 jaar is geleden, is het groenonderhoud van de openbare ruimte nog altijd een zeer belangrijk aandachtspunt in Bergeijk. Jarenlang werkten we hiervoor samen met KempenPlus maar dat is veranderd. Per 1 januari 2023 hebben we een nieuwe aannemer; Vebego Groen.

 • Vanaf 6 maart extra bushaltes als gevolg van afsluiting Eykereind

  Vanwege de afsluiting van het Eykereind rijden de busdiensten van Hermes nu een andere route. De lijnen 18 en 318 komen daarom niet meer op alle oorspronkelijke bushaltes in Bergeijk.

 • Nieuw thuis voor ouderensteunpunt Lucia in Den Eijkholt

  Vorige week was het feest in gemeenschapscentrum Den Eijkholt in Luyksgestel. Op 3 maart heeft voormalig ouderensteunpunt Lucia haar intrek genomen in het gemeenschapshuis.

 • Afsluiting Eykereind

  Omdat het Eykereind wordt heringericht is het gedeelte tussen de rotonde Borkelsedijk/brandweerkazerne en de rotonde Fressevenweg/Enderakkers vanaf maandag 27 februari 2023 voor doorgaand verkeer afgesloten.

 • Doe je mee met de Landelijke Opschoondag?

  De gemeente Bergeijk wil samen met zo veel mogelijk inwoners op zaterdag 18 maart de straat op gaan om de buurt zwerfafvalvrij te maken. Iedereen mag meedoen.

 • Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2023

  Deze week valt het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen weer op de deurmat. Mocht u twijfels/vragen hebben over de ontvangen WOZ-waarde of beschikking en/of aanslag? Dat kan. Neem in dat geval direct contact op met de gemeente.

 • Informatiebijeenkomst 'Financieel Fit' met Eef van Opdorp

  Op donderdag 6 april 2023 is er in Luyksgestel een informatiebijeenkomst 'Financieel Fit' met Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie’.

 • Prestatieafspraken voor duurzame, betaalbare en voldoende sociale woningen ondertekend

  Door samen te werken worden doelen gerealiseerd die afzonderlijk niet haalbaar zijn.